dimecres, 23 de febrer del 2011

TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN


Des de fa un temps cap aquí, soc seguidora del bloc TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN, i el seu autor, a part d'escriure moltíssimes coses interessants, proposa divertidíssims jocs literaris.
Com ja sabeu, fa poc que he estrenat el meu bloc i a part de contar anècdotes viatgeres, experiències viscudes, etc etc... he pensat de participar en els jocs literaris creatius que proposa en Jesús Tibau.

En el seu 194è joc literari ens demana que escrivim en un post-it, algun relat que tingui a veure amb el gènere negre. Aquí va el meu:







La lluna plena es reflexava als vidres de les cases i un gat situat a sobre la taulada d'una casa en ruïnes, miolava sense parar.
Caminava tranquil·lament per un carreró estret i fosc del barri, mentre pensava amb el dia tant dur que li esperava a l'endemà. El que no s'imaginava es que una ombra l'estava seguint des que havia sortit de la boca del metro.



4 comentaris:

  1. moltes gràcies per la teva primera participació. M'il.lusiona que es vagi afegint gent a aquesta gran família dels jocs literaris; amb tu ja són 676 persones les que han participat algun cop.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per deixar-me participar. De fet fa poc que ho he descobert (gràcies a un altre bloc que segueixo)i penso que està molt bé el fet de que mitjançant el joc ens puguem introduir al món de la literatura, ja que a vegades, degut al dia a dia, ens oblidem de dedicar-li més temps del que realment voldriem.

    ResponElimina
  3. Tots els elements del gènere negre, més el metro.

    ResponElimina
  4. llàstima que el post-it no donava més de si...

    ResponElimina